Indeling sjabloon 1

Complete vrijheid in websitebeheer

U bevindt zich hier : Veelgestelde vragen

Verander het ontwerp

Siteworks Lite

FAQ Siteworks Lite

Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen over Siteworks Lite.

Heeft u een vraag over Siteworks Lite die u niet op deze website beantwoord ziet, vul dan het contactformulier in.

Kan mijn website ook uitgebreid worden of is er een limit op het aantal pagina's?

Je kunt het aantal pagina's onbeperkt uitbereiden.Je bepaalt zelf de menupunten en eventuele subpagina's. Standaard kun je zelf de website uitbereiden met alles wat je nodig hebt.

Hoe goed is mijn website beveiligd?

De website is goed beveiligd tegen inbreuk van derden. De website wordt gehost op eigen webservers. Op deze webserver staan geen websites en/of systemen van derden. Dit maakt het voor "hackers" zo goed als onmogelijk om een gat te vinden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u zelf zorgvuldig omgaat met de account en logingegevens van Siteworks Lite.

Worden mijn gegevens gebruikt voor andere doeleinden?

De gegevens die je verschaft ten behoeve van de registratie als klant worden slechts gebruikt voor administratieve doeleinden. Siteworks Lite stelt nadrukkelijk dat deze gegevens niet ter beschikking worden gesteld van derden.

Mag ik alles op mijn website plaatsen?

Hardworks aanvaart geen enkelijke verantwoordelijkheid voor de inhoud die je via Siteworks Lite op de website plaatst.

Het gebruik van pornografische afbeeldingen, kwetsende of discriminerende inhoud is van rechtswege verboden. Ook het uploaden van bestanden die mogelijk schade kunnen toebrengen aan derden is niet toegestaan.

Indien een overtreding wordt geconstateerd wordt de website zonder nadere kennisgeving afgesloten.

Ontvang ik een factuur voor mijn Siteworks Lite aanschaf?

Bij de bestelling van Siteworks Lite ontvang je vanzelfsprekend een factuur met specificatie. In verband met de gewijzigde wetgeving is het niet langer meer noodzakelijk om ook een papieren factuur te verzenden. Mocht je toch graag een papieren factuur hebben, dan kun je de factuur uitprinten.

Hoe lang duurt het voordat mijn website online is?

Je kunt direct aan de slag. Nadat de bestelling is geplaatst ontvang je automatch een email met de benodigde gegevens.  Door de tijd die een domeinregistratie (maximaal 1 dag) of een domeinverhuizing (over het algemeen maximaal 5 werkdagen) in beslag neemt, is de url van de website tijdelijk degekozendomeinnaam.Siteworks Lite.nl. Zodra de registratie volledig is zal de website automatisch worden overgezet naar het eigen domein.

Je kunt deze dagen bij uitstek gebruiken om de teksten in te voeren en de website verder vorm te geven naar eigen inzicht. Je kunt desgewenst de pagina's aanmaken en zelf kiezen of je deze al dan niet al wilt weergeven.

Kan ik Siteworks Lite zelf aanbieden aan mijn klanten?

Als je grafisch ontwerper bent zonder technische kennis van websites en regelmatig vragen van potentiële opdrachtgevers over het ontwerpen van een website krijgt, dan kan Siteworks Lite een prima aanvulling zijn op je productaanbod. Je levert het grafische ontwerp, dat is immers je specialiteit. Siteworks levert de techniek van de website, Hardworks zorgt voor de omzetting van het ontwerp naar een template. De klant tenslotte zorgt voor de inhoud van de pagina zodat deze geheel aansluit op zijn/haar behoeften. Kortom iedereen doet waar hij/zij goed in is en het resultaat is een professionele website voor uw klant!

Informeer naar de voorwaarden om Siteworks Lite te gaan gebruiken voor je klanten of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.